Welkom!

Hallo,

Welkom op mijn website! Ik ben Ann, verhalenvertelster, ceremoniespreker en nog zoveel meer.  Ik voel me gezegend dat ik van mijn hobby een beroep heb kunnen maken. Het was niet zo vanzelfsprekend: overprikkeling, niet weten waar te beginnen, zijpistes inslaan, weinig vertrouwen in mezelf hebben ...

.Ik coach vrouwen met ADHD en/of ASS die een creatieve onderneming willen opstarten.
Ik bied een workshopreeks aan, waar ik met jullie aan de slag ga om op een plezierige, eenvoudige en meditatieve manier focus te houden voor de opstart van de onderneming. Op het einde van de reeks is jouw verhaal helder en kijk je met volledig andere ogen naar jezelf en jouw mogelijkheden!

Ja, het kan! Wil je eerst eens proeven van mijn aanbod?
Op mijn vertelavonden- soirée troubadour daag ik mensen uit om met andere ogen naar zichzelf te kijken. Ik nodig mensen uit om te vertragen, om in zichzelf te voelen en van daaruit iets creatiefs in de wereld te zetten. Ik creëer een community van gelijkgestemde mensen die het aandurven om dieper te kijken in zichzelf. Centraal: originaliteit, humor, verbeeldingskracht.

Daarnaast begeleid ik geboorte- en groeiceremonies. In deze ceremonies neem ik kinderen mee naar de krachtbron in zichzelf. Met bijzondere aandacht voor kinderen met ADHD, ASS, HSP, hoogbegaafdheid …. 

En wanneer ik dit allemaal niét doe, reis ik rond met mijn elfenbus doorheen Europa. In de bus breng ik muzikaal, humoristisch, vindingrijk theater.


Nieuwsgierig naar hoe mijn droom geëvolueerd is? Deze filmpjes geven een 'sneak peak'...

zie hieronder: het begin van troubadour'21, in 2022 .
Ander filmpje: 2023, in Frankrijk.